Venster op de wereld

Zorg voor detail

Architecturaal aluminium is ons domein en onze missie. We werken nauw samen met SAPA, die niet alleen ontwikkelt maar eveneens extrudeert in eigen beheer.

Elk project wordt gevolgd door een team van specialisten.

Garantie voor kwaliteit

In een nauwe samenwerking met Sapa Building System bieden we een compleet gamma van kwalitatieve aluminium ramen, deuren en veranda’s aan, op maat van ieder woonproject.

Technische ondersteuning

We verzekeren professionele ondersteuning voor architecten, voorschrijvers, technische diensten, aannemers, coördinatoren, bouwheren en promotoren

Sapa , sinds jaar en dag onze betrouwbare partner

Sapa Building System – met haar ontwikkelings– en testcentrum in Lichtervelde (West-Vlaanderen) – biedt een kwalitatief productgamma aan dat inspeelt op de behoeften van de markt. Producten worden onderworpen aan verschillende testen zodat ze voldoen aan de strengste normen. Sapa Building System heeft de nodige kennis in huis om voor specifieke project een technische oplossing uit te werken.
Technische ondersteuning wordt geboden aan de Sapa-constructeurs door middel van SapaTechnic, Sapalogic en SapaThermic. Bovendien heeft Sapa Building System een uitgebreid  team aan technische adviseurs die u de nodige ondersteuning kunnen bieden.

Voor verdere vragen, kan u gerust contact opnemen met ons team van regioverantwoordelijken

Van offerte tot afwerking, uw wensen staan centraal.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe we een meerwaarde kunnen zijn voor uw project.

Familiebedrijf met brede aanpak.

Aluhavan is nog een echt familiebedrijf. Pascal Haeck en Sophie Vandewalle namen het bedrijf over in '90 van Sophie's vader. De familie Vandewalle baatte aanvankelijk een smidse uit. Later verlegde ze haar actieterrein naar wapeningen voor de betonindustrie en stalen ramen. Door de evolutie naar ramen werd de familie gecontacteerd door Remi Claeys, met de vraag of ze geen aluminium ramen wilde maken. Op die vraag werd positief gereageerd.

Samen met Sophie besloot Pascal om verder te gaan als veelzijdige aluminium constructeur met ondertussen 9 medewerkers. Het bedrijf is al jaren trouw aan haar systeem-leverancier SAPA Building System.

In '94 trok het bedrijf in de nieuwbouw in Wingene , in 2009 werd een laaste uitbreiding gedaan.

 

troeven

  • Gedreven team professionals
  • Advies
  • Levering en installatie
  • Oplossingen op maat
  • Vrijblijvende offertes
  • Ervaring sinds 1990